17 maj 2011

Ska det grillas så ska man grilla hela kött stycken

Bild tagen av: Martin Thronberg
 Hej, Grill säsongen har startat rejält. Vilket väder vi har det. Åk till er närmsta kötthandlare och då tycker jag ni köper helt kött stycke. allt ifrån hel entrecôte eller varför inte en riktigt fettinsprängd fläskkarré. Ribbs eller lammracks. allt kan grillas:) och det ska göras med glädje! 

Vi valde gödkalvs Entrecôte. Vi grillar allt! gjorde "kapprock" av potatis och grönsaker, slog in det i aluminiumfolié och grilla det klart. Kan det bli godare? och så enkelt. slippa vakta en gratäng eller annat i ugnen inne i kåken. Gör allt på grillen. Låt alla vänner vara med, visa när du skär upp köttet framför dem. En sån trevlig dag det kan bli!

Bild tagen av: Martin Thornberg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar